keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Hämmennys

Ihan alkuun kiitos ihanalle Rouva Makkoselle, jolta sain seuraavanlaisen tunnustuksen:Lupaan tehdä myös tehtävät heti, kun järki juoksee taas (I hope!).

Nimittäin. Täällä ollaan lievästi sanoen hämmentyneitä, hämmästyneitä (ja ehkä myös jo ihan pikkuriikkisen onnellisiakin)... Tänään on dpo 16 ja tein aamulla uuden r-testin. Edellisen tein sunnuntaiaamuna (pp13) ja digitaalisen testin tulos oli kylmästi "Ei raskaana". Mutta, tänään tein varmistukseksi (sairaalasta kysyvät kuitenkin) apteekin testin (Biocard), johon tuli testiajan sisällä kaksi punaista viivaa!! Testiviiva tosin kontrolliviivaa selvästi himmeämpi, mutta silti näkyy ihan ilman tihrustamista. Jopa mies näki tuon testiviivan, kun raahasin puoliunessa olevan raasun tarkistamaan näenkö näkyjä.

Voiko se olla totta? Voiko?? Työpäivä meni kummallisessa sumussa, kotiin tullessa piti tarkistaa aamuinen testi ja punainen testiviiva on jäänyt siihen selkeästi näkyviin. Kurvasimme työmatkalla apteekin kautta ja kävin hakemassa vielä pari uutta apteekin testiä huomiseksi ja ylihuomiseksi ja lisäksi kaksi Clearbluen perinteistä testiä. Näistä toisen tein nyt iltapäivällä ja kyllä siihenkin juuri ja juuri erottuva plussa tuli, testiajassa siis. Tosin tuo Clearbluen plussa on vielä paljon apteekin testiä himmeämpi.

Eikö tässä vaiheessa pitäisi näkyä jo selvä plussa? Siirrosta on kuitenkin jo yli kaksi viikkoa. Huomenna on varmaan pakko soittaa sairaalaan, sillä jos tämä ihme on totta (voi olethan totta!), niin tarvitsen uudet reseptit lugeista ja Merimonoista.

Siskolle kerroin jo tästä uudesta käänteestä, en voinut olla kertomatta. Mutta pelottaa ja jännittää ihan kamalasti, miten ikinä saan ensi yönä unta, ennen uutta testiä?

2 kommenttia:

  1. Pidän todella todella todella paljon peukkuja, että se on ihan ihka oikea plussa! Mielettömän upeata jos näin on :) Kerro heti kun tiedät miten kävi!

    VastaaPoista
  2. Saaattaa hyvin olla aito plussa! Joillakinhan raskaushormoni kohoaa hitaammin kuin toisilla. Toivotaan parasta! :-)

    VastaaPoista