maanantai 27. syyskuuta 2010

Toteen käynyt aavistus

Kolme viikkoa siirron jälkeen r-testi on positiivinen. Tästä muutama päivä eteenpäin ja samainen testi on puhdas negatiivinen. Kuten myös seuraavana päivänä. Taas pari päivää eteenpäin ja ultra yksityisellä lääkäriasemalla. Kohdussa raskauspussi (?), joka vastaa viikkoja 4+1. Ei alkiota, ei sykettä. Nyt oltaisiin kuitenkin jo viikolla 6+0. Pitäisi näkyä alkio, mahdollisesti jo syke. Ei siis kumpaakaan.

En huomannut kysyä, onko kyseessä tuulimuna vai mikä. Ilmeisesti ei kemiallinen raskaus ainakaan, sillä raskauspussi on kohdussa edelleen. Vuotoa ei ole tullut, mutta kaipa luget ja merimonot pitävät vuodon poissa. En tajunnut kysyä tuostakaan.

Raskausoireet loppuivat lähes kokonaan pari päivää viimeisimmän plussatestin jälkeen. Rinnat kipuilevat vielä lievästi ja väsymys painaa. Tosin mullahan tuo väsymys ei sinällään kerro mitään mistään, mutta silti.

Menin ultraan varmana siitä, ettei kohdussa ole mitään. Voisin soittaa sairaalaan ja sanoa, ettei kohdussa tosiaankaan ole mitään. Että saisin lopettaa lääkkeet ja jäädä odottamaan vuotoa. Mutta nyt pitääkin kysyä sairaalasta mitä tehdään seuraavaksi. Vielä on jäljellä viikko sairaalassa tehtävään ultraan. Jos tämä on tuulimuna, voi edessä olla lääkkeellinen tyhjennys tai kaavinta. Tai riittääköhän se, jos lääkkeiden lopettamisen jälkeen tulee vuoto ja kohtu tyhjenee? Ei aavistustakaan.

Yhdestä asiasta voi kai kuitenkin olla varma. Meille ei tule vauvaa toukokuussa.

3 kommenttia:

  1. No voi P**ka! Mä niin paljon olisin toivonut teille sitä toista lopputulosta! :(

    Paljon tsemppiä ja jaksamista raskaan ajan yli.

    VastaaPoista
  2. Harmin paikka, otan osaa :( Jaksamista ja voimia!

    VastaaPoista
  3. Iso Kiitos Rouva M ja Verona! Kaikki lisätsemppi on kullan arvoista ja on ihan mahtavaa saada tämän blogin kautta tukea. :)

    VastaaPoista