keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Väsy

Pp 8

Niinpä, väsyttää.. Ei mitään uutta siis. Tällainen apaattinen ja voimaton olo vaan käy jo toisinaan hermoille, kun ei jaksa muuta kuin lojua sohvalla ja välillä käydä hakemassa jotain syötävää. Eilen oli ehkä vähän virkumpi olo, mutta tämä päivä on ollut aika sumuista. Koiran kanssa on onneksi tehtävä lenkki ulkona, jospa siinä vähän virkistyy.

Muistin, etten ole vieläkään suorittanut Beautiful Blogger awardiin kuuluvia tehtäviä, joten korjaanpa asian nyt heti. Olisin halunnut nimetä seuraavaksi Beautiful Bloggereiksi Tuulin sekä Rouva Makkosen, mutta molemmilla taitaa jo tämä kyseinen palkinto olla. :) Noh, olette nyt siis tuplasti ihanat bloggaajat (tosin tehtäviä ei taida olla enää tarvis suorittaa). Lisäksi piti kertoa seitsemän asiaa itsestään, joten here goes:

1. Voisin heti paikalla muuttaa jonnekin lämpimään, en tykkää talvesta ollenkaan. Syksy vielä menettelee jotenkin, mutta näihin aikoihin alkaa jo ahdistaa pimeys ja kylmyys.
2. Tykkään ihan liikaa roskaruoasta ja valitettavasti se tässä iässä näkyy suoraan vyötärön ympäryksestä.
3. Suklaa on parasta mitä tiedän (ainakin melkein).
4. Pelkään kuollakseni hämähäkkejä ja kaikkia pikku öttiäisiä. Sisustussuunnittelijan ehdottaman tapetin tyrmäsin, kun mun silmissä se näytti ihan kuin siinä olisi kuvattu tsiljoona hämähäkkiä (oikeasti olivat kai kukkia).
5. Musiikki ja sen kuuntelu on mulle todella tärkeää, vaikka en mitenkään erityisen musikaalinen ole.
6. En osaa rueta nukkumaan, jos en ensin lue kirjaa ainakin muutaman sivun. Tällä hetkellä on menossa Anna-Leena Härkösen Heikosti positiivinen (tämän olen kyllä lukenut jo pari kertaa aiemminkin).
7. Innostun asioista nopeasti ja yleensä kyllästyn vielä nopeammin.

Viikko vielä testaamiseen, sillä oletuksella että menkat eivät ala jo aiemmin. Oireta ei ole vieläkään juuri mitään ja en oikein tiedä että pitäisikö siitä olla jo oikeasti huolissaan. Vaan juuri nyt ei jaksa huolestua. Taidankin suunnistaa takas sohvalle viltin alle, jospa vaikka pienet torkut...

2 kommenttia:

  1. Huips - taidat olla nyt keskellä pahimpia piinapäiviä... Oikein kovasti jaksamisia ja ihan huippupaljon onnensäteitä, jotta plussaisit pian :-)

    Kiitos tuosta tuplatunnustuksesta, ja kiva lukea noita paljastuksia. Minäkin muuten kammoan hämähäkkejä. Et uskokaan, miten isoja häkkejä täältä Englannista löytyy :O! Asun nyt 3. kerroksessa ihan uudessa talossa, joten nyt ei ole ongelmaa, mutta meinasin tulla hulluksi edellisessä asunnossa: se oli 300 vuotta vanha talo ja siellä eli varsinainen kolonia isoja nk. house spiders (ison perhosen kokoisia otuksia). Lopulta keksin, että pienet nk. cellar spiders popsivat noita isompia häkkejä suihinsa, joten aloin pitää niitä pienempiä lemmikkeinä - vaikka siis inhosin niitäkin. Hurjaa menoa, onneksi se on nyt taaksejäänyttä elämää :D!

    VastaaPoista
  2. Piina on tosiaan vielä meneillään, mutta huomenna toivottavasti saadaan tilanteeseen jotain selvyyttä. Pelon- tai pikemminkin kauhunsekaisin tuntein odotan testausta. Saapa nähdä kuinka hyvin tulevana yönä nukuttaa...

    Hui kamala noita hämähäkkejä sielläpäin!! Onneksi sinun ei enää tarvitse niistä huolehtia :) Mies aina jaksaa naureskella mun ötökkäkammolle ja olen joskus miettinytkin että pitäisiköhän kokeilla jotain siedätyshoitoa (tai mitä niitä nyt on, toisinaan tämä jo rajoittaa elämää), mutta aika mahdottomalta koko ajatus tuntuu. Aika mahtavaa, että pärjäsit niin hyvin että sait pienimmistä hämiksistä jopa lemmikeitäkin ;)

    Kiitos vielä tsempistä ja onnensäteistä! :)

    VastaaPoista