tiistai 31. toukokuuta 2011

Uuden edessä

Vain parin päivän päästä asutaan jo uudessa kodissa ja ensi viikolla on myös aika klinikalle ultraan pakastealkionsiirtoa varten. Uusi kierto alkoi päivää vaille kuusi viikkoa keskenmenon jälkeen, päättynyt kierto kesti 41 päivää. Olo on fyysisestä kovin tyhjä, mutta toisaalta sattuneesta syystä ajatukset pyörii nyt enimmäkseen pakkaamisessa, osoitteenmuutosilmoitusten tekemisessä, siivoamisessa, uudessa kodissa. Vanha koti on myyty ja kauppakirjat tehty. Joka nurkka on täynnä rojua, mistä sitä voikin kertyä noin paljon... Nettiliittymä katkeaa tänään ja todennäköisesti menee jonkin aikaa ennenkuin uudessa kodissa saadaan netti toimimaan. Taas ollaan hetki pimennossa.

Ihmeellistä tuo ajan kuluminen... Kuusi viikkoa sitten maailma pysähtyi. Nyt katsotaan taas eteenpäin.

4 kommenttia:

 1. Ihmeesti se elämä kantaa vaikkei siihen aina tahdokaan uskoa. Onnea uuteen kotiin ja pakkassiirtoon!

  VastaaPoista
 2. Tuhannesti onnea uuteen kotiin! Mahtavaa kun saitte vanhankin myytyä pois alta sopivaan hintaan. Niin ja täällä on yksi, joka pitää kaikkia sormia ja varpaita pystyssä tulevaa siirtoa ajatellen.

  VastaaPoista
 3. Valtavasti onnea uuteen kotiin! Muuttorumba on kyllä hermoja raastavaa, mutta melkein mikään ei voita sitä fiilistä kun saa laatikot purettua ja on suoriutunut hommasta kunnialla :)

  Tsemppiä myös seuraavaan siirtoon ja nettipimennossa eloon!

  VastaaPoista
 4. Ota nettipimento rauhoittumisen kannalta ja siirrä ajatukset hetkeksi kokonaan uuteen kotiin :) Mukavaa muuttoa (jos sellaista edes on olemassa)!

  VastaaPoista