maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pistoksia ja turvotusta

Jos yhtään omaa kroppaani tunnen, niin jotain on kyllä tapahtumassa. Viime viikon nollaultrassa näkyi about 15 rakkulan alkua ja vatsan turvotuksesta päätellen näistä ainakin jokunen on päättänyt lähteä kehittymään. En muista että vuosi sitten olisi turvottanut näin pahasti jo tässä vaiheessa. Olen kyllä yrittänyt uskollisesti juoda vettä, mutta kummasti sekin on alkanut jo tökkiä. Kauppareissulla ostettiin sitten kivennäisvettä, jota kuulemma voi juoda lisänä jos vesijohtovesi ei enää tahdo maistua. Sitruuna-lime -vesi on hyvää!

Piikittely on sujunut ihan hyvin, nyt taitaa olla Puregon-pistoksista jo melkein puolet pistetty. Johtuu varmaan tästä turpeasta olotilasta, mutta ainakin vielä odotan huomista ultraa positiivisin mielin. On tietty mahdollista että melkein mikä tahansa menisi vielä odotusten vastaisesti, mutta ainakin juuri nyt on ihmeen luottavainen olo.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että se "jotain" on paljon paljon paaaaaljon priimakaiffareita Teille :)

    Ps. Ihanan raikas uusi ulkoasu blogillasi.

    VastaaPoista
  2. Juu näin toivotaan :)

    Kiva jos pidät tästä ulkoasusta :) Mulla oli itse asiassa tarkoitus hakea blogipohjaksi jotain kuvaa tms, mutta en sitten löytänyt mieluista ja tämä jäi käyttöön oikeastaan puolivahingossa. Mutta täytyy sanoa että tykkään kyllä itsekin.

    VastaaPoista