tiistai 16. helmikuuta 2010

Kasvukipuja

Tulokset ultraäänestä: vasemmalla puolella noin 10 munarakkulaa ja oikealla puolella yksi iso ja lisäksi muutama pienempi. Lääkärin mukaan hyvä ja rauhallinen vaste Puregonille. Vaikka vatsaa kivistää ja turvottaa, on silti nyt hyvä ja rauhallinen olo. Siellä on kuin onkin kasvamassa jotain! Kohdun limakalvo oli hyvä ja muutenkin kaiken pitäisi olla kohdallaan. Puregon-annos pysyy samana seuraavaan ultraan asti.

Tällä kertaa meidät otti vastaan eri lääkäri ja ero viime käyntiin oli kuin yöllä ja päivällä, näin mieskin kommentoi. Lääkäri tuntui olevan aidosti kiinnostunut meidän tilanteesta ja voinnista, kyseli perussairaudestani ja kuukautiskierrosta. Voi vain toivoa etteä jatkossakin käynnit olisivat tälle samalle lääkärille.

Mies valitti aamulla kurkkua kipeäksi ja aivasteli pitkin aamupäivää. Flunssa ei ole mukava juttu yleensäkään ja tähän kohtaan se olisi varmaan tavallistakin ikävämpi juttu... Murulla on töissä hirmuinen kiire ja olenkin onnessani siitä että hän on kuitenkin ollut mukana lääkärikäynneillä (onneksi on liukuva työaika!). Vaikka olen juossut lääkärillä moooonta kertaa viimeisen puolentoista vuoden aikana, siinä tilanteessa on kuitenkin aina vähän jännitystä mukana ja tuppaankin unohtamaan yleensä vähintään puolet lääkärin puheista. Siksi on hyvä että toinenkin kuulee mistä on ollut puhe. Ja onhan tämä meidän yhteinen asia kuitenkin.

Nyt on vatsa täynnä hyvää pannupitsaa ja ohjelmassa loppupäiväksi lepoa ja laiskottelua. Hyvillä ja toiveikkain mielin eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti