torstai 16. kesäkuuta 2011

Murusia

Käytiin aamulla klinikalla hakemassa mukaan kaksi murusta! Oljessa olleista kolmesta alkiosta kaikki olivat selvinneet sulatuksesta, mutta yksi ei ollut jaksanut jatkaa eteenpäin. Nämä kaksi olivat olleet joutuisampia, alkiot oli otettu sulamaan eilen iltapäivällä ja olivat ehtineet nelisoluvaiheesta kuusisoluisiksi. Toinen luokkaa kolme, toinen neljä. Ei sinällään kuulosta kovin hyvältä, mutta lääkäri sanoi tuota nelostakin tosi nätiksi alkioksi. Meidän muruset!

Siirto meni taas tosi helposti, melkeinpä nolottaa tunnustaa etten huomannut milloin tarkalleen lääkäri siirsi alkiot kohtuun. Jossain vaiheessa lääkäri ja hoitaja jäivät odottamaan jotain uutista labran puolelta ja luulin että silloin vielä odotettiin alkioita siirtoon. Mitä vielä, lääkäri vain odotti varmistusta että katetri oli tyhjä. Muruset olivat jo kohdussa! Katsottiin sitten vielä ultralla että ilmakupla oli siellä missä pitikin. Mies oli onneksi paremmin pysynyt tapahtumissa mukana ja ehti todistaa itse siirronkin. Lääkäri vakuutteli että parempi näin, että kohtu ei ainakaan ala reagoida ja supistella kun tulee yllätetyksi. Jospa se olisi hyvä merkki. Tuntui vain niin nololta etten huomaa mitä tuolla alapäässä oikein hommataan... Kaikenlaisia tilanteita sitä tuleekin eteen! Hyvä juttuhan se on, ettei mitään mutkia ole ja siirrot menevät niin hienosti. Kunpa lopputuloskin olisi sen mukainen!

Piinapäiviä odotellessa itku on herkässä (edelleen) ja tuskin se tästä ainakaan helpottaa. Hoitaja kehotti testaamaan vasta reilun parin viikon kuluttua. Kun keväällä kävi miten kävi, niin silloin Miehen kanssa mietittiin että olisi parempi odottaa ainakin kolme viikkoa ennen testiä. Katsotaan sitten.

Nyt meillä on kuitenkin taas toivoa.

5 kommenttia:

 1. Toivon parasta puolestanne.. Jaksamista piinapäiviin!

  VastaaPoista
 2. Onnea matkaan niin maan vietävästi!

  VastaaPoista
 3. Voimia näihin viikkoihin ja kovasti onnea matkaan! :)

  VastaaPoista
 4. Peukut ja varpaat ristissä toivotaan parasta! Onnea (ja superliimaa) matkaan :)

  VastaaPoista