maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pöh

Höh ja pöh. Puolitoista päivää siirrosta alkoi tuhru. Sitä tulee vähän edelleen ja se on hyvin hyvin haaleanruskeaa, mutta silti. Ärsyttää ja hämmentää. Aiemmin tukilääkkeet ovat pitäneet tuollaiset poissa jopa pari viikkoa siirrosta. Lisäksi progesteronipuikkojen kanssa säätäminen on taas todella säätämistä, en millään meinaa saada niitä laitetuksi kunnolla. Tekisi mieli hypätä lennossa takaisin lugesteroneihin. Tosin lisäsin jo omavaltaisesti yhden lugepalleron päivittäiseen lääkearsenaaliin, nyt keltarauhastukea on sama määrä mitä keväällä. Ajattelin, että jos yksi luge lisää riittäisi lopettamaan tuhrut. Jää nähtäväksi.

Toisaalta tämä tuntuu niin mitättömältä ja tarpeettomalta valitukselta. Kun on huoli ja suru niiden puolesta, joilla on oikeasti isoja mustia pilviä pään päällä.

2 kommenttia:

  1. Eikö tuhru ole suht normaalia siirroissa? Jos kohtu hiukan ärsyyntyy kun sitä sörkitään? Näin muistan lukeneeni.. Peukut pystyssä, että olisi vain joku tällainen kyseessä :)

    VastaaPoista
  2. Juu niinhän se taitaa olla, että tuhruilut kuuluu melkein asiaan näissä siirroissa... Ja mulla kyllä tietty muutenkin, mutta hämmästelin että miten nyt jo. Tosin sekin kyllä kuulostaa järkeenkäyvältä, että kohtu saattaa tykätä huonoa kun sitä mennään sörkkimään ja häiriköimään.. Who knows? Mutta jospa se ei tosiaan mitään sen kummallisempaa olisikaan.

    VastaaPoista