tiistai 28. helmikuuta 2012

Hengähdystauko

Uusi kierto alkoi ja soittelin jälleen kerran klinikalle. Nyt on sovittu päivä milloin pistän Procrenin (15.3.), varattu aika nollaultralle (4.4.) ja myös pistosvaiheen seurantaultrat on jo merkattu kalenteriin. Jos kaikki menee kuin Strömsössä, punktio ja siirto ovat viikolla 16. Jos siirtoon asti tällä kertaa päästään, menee toukokuulle ennenkuin tiedetään miten meidän kävi. Ja nyt eletään vielä helmikuuta. Luulisi että tässä oppisi pakostikin kärsivällisyyttä... vaan ei opi ei.

Seuraaviksi pariksi viikoksi on onneksi mukavasti ohjelmaa, joten toivon mukaan ainakin sinne Procrenin pistämiseen asti päästään ilman suurempia hajoamisia... Pidän nyt kuitenkin hetken taukoa blogistaniasta ja palailen kirjoittelemaan viimeistään sitten kun nuo tärkeät päivämäärät alkavat olla lähellä. Kaikkea hyvää ja kuulumisiin!

1 kommentti:

  1. Homma kuitenkin etenee, kun päivämäärätkin sovittu!:) Kärsimätöntäkin helpottaa, kun on jotain selviä etappeja, joita odottaa!!

    Paljon kaikkea mukavaa puuhaa ja ajatusten toisaalle vientiä (siinä määrin kuin mahd.) siihen asti!! Kevät on jo nurkan takana..:)

    VastaaPoista