keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kehitystä

Yhdestä etapista on taas menty eteenpäin, kun eilisestä ultrasta tuli hyviä uutisia. Stimulaatio etenee aika lailla suunnitelmien mukaan; folleja näkyi yhteensä reilut 10 kpl ja tasaisesti kummallakin puolella. Rakkulat olivat lisäksi kaikki suht samankokoisia, noin 10 mm halkaisijaltaan. Limakalvokin oli ottanut viikossa kasvuspurtin, kun paksuus oli nyt 12 mm (viikko sitten 5 mm). Lääkäri vertaili näitä lukuja viime vuoden hoitoon ja ilmeisesti tällä kertaa munarakkulat ovat kasvaneet nopeammin, mutta toisaalta niitä on vähemmän mitä viimeksi samassa vaiheessa. Mutta kaikki näyttäisi olevan silti niinkuin pitää. Menopur jatkuu samalla annostuksella torstai-iltaan asti ja perjantaina katsotaan tilannetta uudestaan. Lääkäri päättää punktiopäivän ja sen, tarviiko Menopurin pistämistä jatkaa ja mihin asti. Tuntuu kyllä hyvältä että edes jotain tässä kropassa tapahtuu niinkuin pitääkin..!

Turvotus näyttää tulevan aina vaan aikaisemmin, saa nähdä millainen pallomaha tässä jo on kun viikonloppuun asti mennään. Tuntemuksiakin on, munasarjoissa jomottelee ja tuntuukin ihan siltä kuin menkat tekisivät tuloaan. Pitää yrittää taas muistaa juoda paljon vettä (kivennäisvettäkin tuli varattua reilusti), jospa sillä saisi pysymään tuon turvottelun edes jotenkin kurissa. Ehkä tarvii vähän myös rueta jo varomaan; pyykkejä laittelin koneeseen ja heti kun tein liian äkillisen liikkeen massu muistutti olemassaolostaan. Tämä hautomo taitaakin siirtyä takaisin sohvalle huilaamaan, vesipullo mukana tietysti.

2 kommenttia:

  1. Noniin, ottaa nyt vaan ihan rauhallisesti siellä, sohva kuulostaa oikein hyvältä vaihtoehdolta! :) Hieno saalis sulla tulossa, saat nyt rauhallisin mielin ainakin tuolta osin olla. Hyvähyvä!

    VastaaPoista
  2. Tänään varsinkin on ollut jo ihan pakko ottaa rauhallisesti, sen verran alkaa tuntua ihan levossakin. Ei sillä, nyt kun on mahdollista niin otan kyllä kaiken irti siitä että voi lepäillä ihan niin paljon kuin on tarvis. Hyvillä mielin eteenpäin.

    VastaaPoista